fbpx

PARTNERED VAGYOK A SZÉPÜLÉSBEN

Női és klasszikus férfi hajvágásban, új frizura kialakításban!
Hajszerkezet újjáépítés!
Ha természetes színhatást szeretnél hajadnak, úgy mint balayage! ombre! air touch!
Ha nagy színmegváltoztatásra,  átalakításra vágysz!
Ha NEM szeretnél tartós hajfestést,  de mégis feldobnád frizurád színvilágát!
Ha ÚJ színvilágra vágysz, vagy csak hajszínfrissítésre!

TEKINTS MEG SZOLGÁLTATÁSAIM!

Previous
Next
Ha kérdésed lenne, egy új frizura kialakítása kapcsán, vagy egy nagyobb hajszín változtatáson töprengsz, előtte kérlek mindenképp szánjunk a konzultációra időt! Tudsz csak erre a szolgáltatásra is időpontot foglalni!

SZABAD KEZES TECHNIKÁK

A szabad kezes technikák világa néha első hallásra bonyolultnak tűnhet a Vendégek számára! Ma már annyi újdonsággal rukkol elő a fodrász szakma, hogy ez valójában nem is meglepő! 

Vegyük sorba a legnépszerűbbeket, melyek közül tudsz választani szolgáltatás palettámról:

 • Fóliás melír technika: Valójában ez mindennek az alapja! Emlékeztek még a kalap melírra?…igen-igen, innen indult minden! Mi vár rád a székemben, ha erre foglalsz időpontot: Fólia használatával készítek leválasztásokat, személyre szabottan, együtt határozzuk meg a sűrűséget, a szín kialakítást, formázással a zárjuk a szolgáltatás végét.
 • Balayage – Ombre – Air Touch: Itt bonyolódik meg általában mindenki! Ma már teljesen megszokott, hogy a szakemberek a frizura kialakítása közben is keverik a technikákat, a kívánt eredmény érdekében! Azt szoktam javasolni Vendégeim számára, hogy jelentkezzenek be nyugodtan Balayage szolgáltatásra, szépülés közben alakul az eredmény úgy is!
Ha van egy kis időd kattints tovább, az alábbi linkre, ahol bővebben beavatlak
a Balayage és az Ombre technikák rejtelmeibe!

SZŐKE HAJSZÍNEK

Elsőre ijesztően szokott hangzani, amikor egy Vendég a konzultáció során meghallja a fodrásztól, hogy:

 “– Rendben, el tudjuk készíteni a kívánt végeredményt, első lépésként szőkítéssel kell kezdenünk. Aztán fokozatosan haladunk tovább. Erre a leggyakoribb válasz – Szőkítés??? Áhh, kizárt dolog, én nem szeretném, hogy leessen a hajam. „ 

Nem szokatlan reakció, hisz a legtöbben életük során szereztek ezzel kapcsolatosan rossz tapasztalatot!

Mi vár rád székemben, ha neki vágunk közösen a folyamatnak:

Első körben, nyilván azzal kezdjük, hogy eloszlatjuk a régen berögzült hiedelmeket. Majd neki állunk a haj felvilágosításának,  fokozottan ügyelve a szolgáltatás közben hajad minőségének megőrzésére. Mindig figyelembe vesszük hajad elő történetét, évekre visszamenőleg!
Van, hogy több alkalom is szükséges a kívánt végeredmény eléréséhez! Legvégül, amikor már szép, egyenletes alapot kapunk, kialakítjuk az új kívánt szőke színárnylatot! 

 

 

Previous
Next
Previous
Next

ÚJ SZÍNKIALAKÍTÁSOK ÉS SZÍNFRISSÍTÉSEK

A lehetőségek tárháza szinte itt is kimeríthetetlen! Kialakíthatunk tartós színvilágot is, vagy csak színezést végzünk, vagy már felfrissítjük meglévő hajszíned!

Partnered vagyok a színesítésben:

 • Teljes hajszínt  szeretnél festetni vagy változtatni! Ilyenkor figyelembe veszem arcformád, szemszíned, bőrtónusod!
 • Tőfestést szeretnél! Ilyenkor a már az egyénre szabott hajszínt festem újra, frissítünk esetleg egy kicsit az átmeneten a végek felé, ha szükséges! 
 • Színezés! Ezt akkor szoktam javasolni, ha nem szeretnél tartós hajfestést! Az ammónia mentes anyaggal amit használok ilyenkor, így is csodás fényt és színvilágot varázsolunk hajadnak!
 • Balayage színfrissítés! A korábban már szabad kezes melír technikával kialakított frizura színvilágának színfelfrissítése. A szolgáltatás alkalmával nem szőkítünk, csak a már meglévő színeket árnyalom illetve frissítem. 
 • Színkorrekció esetén: Ezt a a szolgáltatásomat azon Vendégeimnek ajánlom, akik már hosszú ideje festetik hajukat, akár saját maguk, akár szakember által, ám valamilyen oknál fogva mégsem szép és egyenletes hajkoronájuk! Okai lehetnek akár festés vagy fodrász váltás, vagy akár egy betegség is! A haj szempontjából ehhez összetett folyamatot alkalmazunk, sokszor több technikát is segítségül hívva! Javasolom, hogy a szolgáltatás foglalása előtt, mindenképp legyen egy személyes konzultáció!

VÁRLAK SZÉKEMBEN TÖBBI SZOLGÁLTATÁSOMMAL IS!

 • Női szárítás: Hajtípusodnak megfelelő ápolókkal történő mosás, szárítás, majd a kívánt styleing a szolgáltatás végén!
 • Női hajvágás: Az arcformádhoz és az egyéniséghez alakítom frizurád! Stílusod, minden napi szokásaid figyelembe véve! A szolgáltatás végén a kívánt stylinggal dobjuk fel hajad!
 • Férfi hajvágás: Az arcformádhoz és az egyéniségnek megfelelően alakítom ki frizurád. Figyelembe veszem stílusod! Fontos, hogy klasszikus vágás stílust képviselek!
 • Gyermek hajvágás:  A kicsikről sem feledkezem meg, Őket is szívesen látom 🙂

SZOLGÁLTATÁSAIM RÖVID, KÖZÉP ÉS HOSSZÚ FAZONNÁL IS VÁLASZTHATÓK!

VAN MÉG EGY KIS IDŐD...?!

Tekintsd meg rövid videóm, melyben bemutatok Nektek egy kezelést, hajfestéssel egybe kötve!

Kiknek szoktam ajánlani a Szalonban ezt a típusú szolgáltatást:

 • Annak akinek, megoldást tudok javasolni lépésről-lépésre haj minőségének megőrzésére 
 • Aki elnyűttnek és elhasználtnak érzi haja szerkezetét!
 • Annak aki érzi, hogy kéne egy energia bomba a hajszerkezetének!
 • Esetleg ha incselkedsz egy hajszerkezet újjáépítés szolgáltatással, de nem tudod hogy néz ki egy ilyen!

Próbáljuk ki együtt a csoda készítményt, a No-Breakert mellyel megmutatom, hogy is lehet ismét pihe-puha a hajszerkezeted!

VÁRLAK SZERETETTEL FODRÁSZ SZÉKEMBEN!