fbpx

PARTNERED VAGYOK A SZÉPÜLÉSBEN

Női és klasszikus férfi hajvágásban, új frizura kialakításban!
Hajszerkezet újjáépítés!
Ha természetes színhatást szeretnél hajadnak, úgy mint balayage! ombre! air touch!
Ha nagy színmegváltoztatásra,  átalakításra vágysz!
Ha NEM szeretnél tartós hajfestést,  de mégis feldobnád frizurád színvilágát!
Ha ÚJ színvilágra vágysz, vagy csak hajszínfrissítésre!

ISMERD MEG JOBBAN SZOLGÁLTATÁSAIM!

Previous
Next

RÖVID FRIZURA KIALAKÍTÁSOK

Nem tagadom, kedvelek női rövid fazonú frizurákat vágni Vendégeim számára! A tincsek változatos vágásával, a különböző styling lehetőségekkel, kihívás kiemelni mindig a személyiséget! Színekkel kombinálva még személyre szabott frizurákat készíthetünk, de a hordhatóság, kezelhetőség jelenti számomra a fontosabbat!

Választható vágás szolgáltatásaim, melyeket festés technikákkal is lehet kombinálni:

 • Női hajvágás: Az arcformához és az egyéniséghez megfelelő frizura kialakítása. A vendég igények szempontja alapján.
 • Női hajvágás új fazon kialakítással: Ezt szolgáltatásomat azon hölgyek számára ajánlom, akik nem csak frissítő hajvágásra vágynak, hanem valami teljesen új fazon kialakítására jelentkeznek be hozzám!

SZABAD KEZES TECHNIKÁK

A népszerű szabad kezes melír technikák régóta hódítanak a Hölgy vendégek körében! Megannyi árnyalatban elkészíthető, a színek és technikák kombinálhatók! A cél mindig a természetesség kialakítása, és a személyiségnek megfelelő stílus kialakítása számomra!

Nagyobb színkialakításnál mindig javaslok egy konzultációt előtte ezeknél a szolgáltatásaimnál:

 • Fóliás melír technika: Fólia használatával készített leválasztásos technika, személyre szabottan a vendég igényeinek megfelelően. A színkialakítás után frizura kialakítása.
 • Balayage/ Ombre technikák: Szabad kezes melír technikák. Rövidebb frizuráknál is alkalmazhatjuk, hogy ezzel is játékosságot vigyünk vendégünk frizurájának színvilágába. A megfelelő technika kiválasztása után, esetleg kombinálva, természetes hatást kölcsönzök vendégem hajának!
 • AirTouch technika: Természetes hatást kölcsönző technika, melynek során megóvom a növésben lévő hajszálak épségét, így alakítván ki a kívánt végeredményt.
Previous
Next
Previous
Next

ÚJ SZÍNKIALAKÍTÁSOK ÉS FESTÉSEK

A női haj színesítésének lehetőségei közül, minden típusát kedvelem! A festés technikák rövid-közép és hosszú fazonra is alkalmazhatók!

Szolgáltatás palettám, mellyel kedveskedek a Hölgyek számára:

 • Tőfestés: Már az egyénre szabott hajszín újrafestése, frissítése és szárítással történő formázás.
 • Teljes festés: Arcforma, szemszín, bőrtónusok figyelembe vételével kerül kiválasztásra a szín a vendég számára.
 • Színezés: Amennyiben nem szeretne a Vendégem tartós hajfestést, ilyenkor szoktam ezt a szolgáltatást javasolni. Fényt és színfelfrissítést kölcsönözve ezzel hajának. Az anyagok ammónia mentesek.
 • Szőkítés: A haj felvilágosítása, fokozottan ügyelve a szolgáltatás közben a haj minőségének megőrzésével. Mindig figyelembe vesszük a haj történetét!
  Van, hogy több alkalom is szükséges a kívánt végeredmény eléréséhez! Végül új szín kialakítása.
 • Balayage színfrissítés: A szabad kezes melír technikával kialakított frizura színvilágának színfelfrissítése. A szolgáltatás alkalmával nem szőkítünk, csak a már meglévő színeket árnyaljuk illetve frissítjük. 
 • Színkorrekció: Ezt a a szolgáltatásunkat azon Vendégeinknek ajánlom, akik már hosszú ideje festetik hajukat, akár saját maguk, akár szakember által, ám valamilyen oknál fogva mégsem szép és egyenletes hajkoronájuk! Okai lehetnek akár festés vagy fodrász váltás, vagy akár egy betegség is! A haj szempontjából ehhez összetett folyamatot alkalmazunk, sokszor több technikát is segítségül hívva! Javaslom, hogy a szolgáltatás foglalása előtt, mindenképp legyen egy személyes konzultáció! 

VAGÁNY SZÍNEK ÉS VÁGÁSOK

SZERETETTEL VÁROM A SZÉKEMBEN AZ EXTRÉMEBB SZÍNEKET ÉS STÍLUST KEDVELŐ VENDÉGEIMET IS!
TALÁLJUK MEG EGYÜTT A HOZZÁD ILLŐ VAGÁNY FAZONT!

MÉG MILYEN SZOLGÁLTATÁSAIM ÉRHETŐK EL?

 • Női szárítás: Hajtípusodnak megfelelő ápolókkal történő mosás, szárítás, majd a kívánt styleing a szolgáltatás végén!
 • Férfi hajvágás: Az arcformádhoz és az egyéniségnek megfelelően alakítom ki frizurád. Figyelembe veszem stílusod! Klasszikus vágás stílust képviselek!
 • Gyermek hajvágás:  A kicsikről sem feledkezem meg, Őket is szívesen látom 🙂
 • Hajszerkezet erősítő kezelés: Intenzív regeneráló és életerőt kölcsönző hatóanyagos hajmosás  és ápolás, a haj és fejbőr igényeinek megfelelően és a jojoba olaj és argán olaj különleges keverékének alkalmazásával.
  A fej minden területén gondosan, passzénként alkalmazva.
  15 perces hőkezelés által tovább fokozzuk jótékony anyagaink erejét, végül egy frizura szárítással zárjuk a szolgáltatást.
Previous
Next

VÁROM, HOGY PARTNERED LEGYEK SZÉPÜLÉSEDBEN!