fbpx

PARTNERED VAGYOK A SZÉPÜLÉSBEN

Ha szereted, hogy ápolt a kezed és csak manikűrre vágynál!
Ha tartós, és praktikus körmöket szeretnél, a géllakkal biztosítom számodra!
Ha különleges mintákra díszítésre virágokra vicces figurákra letisztult formákra vágysz!
Ha rövidek a körmeid DE mégis hosszabb-csinosabbat viselnél, választhatsz épített zselé porcelán körmöt!

ISMERD MEG JOBBAN SZOLGÁLTATÁSAIM!

Previous
Next

ÁLTALÁNOS, JAPÁN ÉS OROSZ MANIKŰR

Manikűr és manikűr között is van különbség! Vendégeim  több fajta lehetőség közül tudnak választani!

Lássuk mi a technikai különbség ezek között:

 • Általános manikűr: Körömre ránőtt körömbőr meglazítása és eltávolítása körömollóval vagy gépi manikűrrel. Majd körömbőr olajjal hidratálás.
 • Japán manikűr: A japán manikűrrel a köröm lemez méhviasszal történő ápolását biztosítom.
  A hagyományos manikűr után, az eljárás során csak természetes anyagokat használok. A méhviasz a köröm felületét egyenletessé és simává teszi, illetve megerősíti. Ezután egy speciális porral polírozzuk be köröm felső rétegét, amelytől a köröm fényesebbé válik, és tartós ápoltságot eredményez akár több héten át is!
 • Orosz manikűr: Száraz gépi manikűr!
  Míg a kézi manikűr esetén a már elkészült körmök néhány nap után a lenőtt hatást keltik, akár már az alig észrevehető üres rész miatt is, addig a gépi manikűrnél a bőr 100%-ig eltávolítható. Emiatt a bőr egyrészt lassabban nő vissza a körömre, másrészt a műkörömhöz és körömfestéshez használt anyagok nagyobb felületet képesek befedni – így a lenövés akár két héttel is eltolható!

SZÍNEK, LAKKOZÁS ÉS GÉLLAKK

Az általános manikűr szolgáltatás, képzi a szépészeti szolgáltatások alapját mindig! Ilyenkor fertőtlenítem, biztosítom a megfelelő alapot a körmök számára!

A csinos körmök folyamata:

 •  Általános manikűr + lakkozás: Körömre ránőtt körömbőr meglazítása és eltávolítása körömollóval vagy gépi manikűrrel. Majd körömbőr olajjal hidratálás. Alap felvitele, két rétegben körömlakk és fedő lakk.
 • Általános manikűr + géllakk: Körömre ránőtt körömbőr meglazítása és eltávolítása körömollóval vagy gépi manikűrrel. Majd körömbőr olajjal hidratálás. ez a technika egyesíti magában az épített zselés műköröm előnyeit az egyszerű, körömlakk felviteléhez hasonló használattal. A szintén UV fényre megszilárduló technika alapanyaga rengeteg színben elérhető, ami pedig a legjobb, hogy rendkívül gazdaságos áron juthatunk hozzá.
  Aki nem szeretne műkörmöt, annak ajánlom a géllakkot. Minimális felület reszeléssel, épphogy csak megbolyhozva a köröm felületét, kis erősítő alappal, vagy anélkül ha elég erős a saját köröm, tartósan festett körmöket kapunk.
 • Francia géllakk: Ne feledkezzünk meg róla sem! Minta tekintetében, a klasszikus francia a színtelen alap csinos fehér végekkel. Általános manikűr elkészítése, minimális felület reszelés után, épphogy csak megbolyhozva a köröm felületét, kis erősítő alap, és már jöhet is az örök klasszikus stílus!
Previous
Next
Previous
Next

ZSELÉ VAGY PORCELÁN?!

A hosszabb, mintásabb körmöket kedvelő Vendégeimnek is kedvezek!

Lássuk kinek melyiket is szoktam ajánlani: 

 • Épített köröm – Zselé : a természetes hatás kedvelőinek
  A zselés műköröm a porcelán műkörömmel ellentétben nem levegőre, hanem UV fényre szilárdul. Ez egy teljesen szagtalan, természetes hatású, rugalmas építőanyag, mely körmök megerősítésére és hosszabbítására egyaránt alkalmas. Kiváló döntés azok számára, akik a természetes hatás kedvelői, a zselés műköröm ugyanis képes teljesen felvenni a körömágy formáját. Szintén nagy előnye, hogy tartós megoldást jelent, a zselés alapanya ugyanis kopás esetén is újratölthető. A zselés műkörmöket sokan azért is kedvelik, mert jóval egyszerűbben hozhatók létre vele a minták, mint a porcelán körmök esetében, illetve azok is bátran viselhetik őket, akik az allergiásak az akrilra, így a porcelán épített műköröm nem jöhetne szóba esetükben.
 • Épített köröm – Porcelán: a legrégebb óta használt építőanyag
  Az akril az egyik legrégebb óta használt anyag, ha épített műkörömről van szó. Abban az esetben, ha ezt a megoldást választod, egy kétkomponensű anyaggal dolgozok, mely porcelánporból és folyadékból áll. Ezt egy sablon segítségével viszem fel a valódi körödre, az anyag pedig levegő hatására szilárdul meg.
  Az akril műkörmök alapanyaga rendkívül tartós, és a valódi körmökkel együtt nőnek le. A porcelán műköröm nagy előnye, hogy bizonyos körömproblémákra is megoldást jelenthet, hátránya azonban, hogy a kemény alapanyag könnyen törik, így kevésbé lehet tartó, mint az egyéb alternatívák.

VÁRLAK SZERETETTEL KÉZÁPOLÓ ASZTALOMNÁL!