fbpx

PARTNERED VAGYOK A SZÉPÜLÉSBEN

Női hajvágásban, új frizura kialakításban!
Klasszikus stílusú férfi hajvágásban!
Ha természetes színhatást szeretnél hajadnak, úgy mint balayage! ombre! air touch!
Ha nagy színmegváltoztatásra,  átalakításra vágysz!
Ha NEM szeretnél tartós hajfestést,  de mégis feldobnád frizurád színvilágát!
Ha ÚJ színvilágra vágysz, vagy csak hajszínfrissítésre!

TEKINTSD MEG AKTUÁLIS AJÁNLATAIM!

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Legyen Neked is tökéletes hajszíned FIX áron!

Meguntad már a jelenlegi hajszíned, és egy kis változatosságra vágysz anélkül, hogy frizurád elveszítené természetességét? Vagy éppen megújítanád a már meglévő balayage hajfestésed?

Egy egészséges ápolt festett frizurára vágysz? Kipróbálnál egy teljesen új hajszínt? Szőke hajad van, és szeretnél megszabadulni a sárgás tónusoktól?

Vagy esetleg most váltanál szőkére, de fontos frizurád jelenlegi állapotának megőrzése?

Jelentkezz be hozzám, Düsi Nikoletthez, a Pápai HAIRSTUDIO-ba egy teljes stílusfrissítésre!  Nekem tincseid egészsége is nagyon fontos, hiszen azt vallom, hogy a frizura egy hölgy legszebb éke! Válogass kedvedre Te is a FIX áras hajfestési szolgáltatásaim közül! Legyen Neked is ragyogó és ápolt frizurád!

Várlak kedvezményeimmel októberben:

Balayage hajfestésre 42.900 Ft HELYETT 38.000 Ft-ért!

Teljes hajszín festésre anyagfelhasználástól függetlenül FIX 23.400 Ft-ért!

Szőke hajszín frissítésre anyagfelhasználástól függetlenül FIX 23.400 Ft-ért!

Ajánlataim érvényesek: 2022. október 31-ig!!

ISMERD MEG JOBBAN SZOLGÁLTATÁSAIM!

Previous
Next

SZABAD KEZES TECHNIKÁK

Kollégáimhoz hasonlóan én is rajongok a női hajak szépítésért! Mivel Nekem is szőkített, festett hajam van, különösen nagy hangsúlyt fektetek a szolgáltatások  közben az ápolásra, és az otthoni színmegtartó ápolási tanácsadásra! A szabad kezes technikákat minden hajhossz típuson szeretem alkalmazni, a szépséges végeredmény a fontos!

Technikák melyek közül választhatsz székemben, de előfordul, hogy kombináltan alkalmazom őket:

 • Balayage – Ombre: A népszerű szabad kezes melír technika alkalmazásával alakítom ki Vendégem frizuráját. Az árnyalatok játékát a világostól egészen a sötét árnyalatokig alkalmazhatjuk, kombinálhatjuk. A technika védjegye a természetes hajhatás kölcsönzése. 
 • Air Touch: Természetes hatást kölcsönző technika, melynek során megóvom a növésben lévő hajszálaid épségét, így alakítván ki a kívánt végeredményt.
 • Fóliás melír technika: Fólia használatával készített leválasztásos technika, személyre szabottan a vendég igényeinek megfelelően. A színkialakítás után frizura kialakítása.

ÚJ SZÍNKIALAKÍTÁSOK ÉS FESTÉSEK

A női ragyogó hajzuhatagok mindennek felett!

Partnered vagyok a szépülésben, amennyiben a következő szolgáltatások közül választanál:

 • Tőfestés: Már az egyénre szabott hajszín újrafestése, frissítése és szárítással történő formázás.
 • Teljes festés: Arcforma, szemszín, bőrtónusok figyelembe vételével kerül kiválasztásra a szín a vendég számára.
 • Színezés: Amennyiben nem szeretne a Vendégem tartós hajfestést, ilyenkor szoktam ezt a szolgáltatást javasolni. Fényt és színfelfrissítést kölcsönözve ezzel hajának. Az anyagok ammónia mentesek.
 • Szőkítés: A haj felvilágosítása, fokozottan ügyelve a szolgáltatás közben a haj minőségének megőrzésével. Mindig figyelembe vesszük a haj történetét!
  Van, hogy több alkalom is szükséges a kívánt végeredmény eléréséhez! Végül új szín kialakítása.
 • Balayage színfrissítés: A szabad kezes melír technikával kialakított frizura színvilágának színfelfrissítése. A szolgáltatás alkalmával nem szőkítünk, csak a már meglévő színeket árnyaljuk illetve frissítjük. 
 • Színkorrekció: Ezt a a szolgáltatásunkat azon Vendégeinknek ajánlom, akik már hosszú ideje festetik hajukat, akár saját maguk, akár szakember által, ám valamilyen oknál fogva mégsem szép és egyenletes hajkoronájuk! Okai lehetnek akár festés vagy fodrász váltás, vagy akár egy betegség is! A haj szempontjából ehhez összetett folyamatot alkalmazunk, sokszor több technikát is segítségül hívva! Javaslom, hogy a szolgáltatás foglalása előtt, mindenképp legyen egy személyes konzultáció! 
Previous
Next

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSAIM MÉG SZÁMODRA:

Női szárítás: Hajtípusodnak megfelelő ápolókkal történő mosás, szárítás, majd a kívánt styleing a szolgáltatás végén!

Női hajvágás: Az arcformádhoz és az egyéniséghez alakítom frizurád! Stílusod, minden napi szokásaid figyelembe véve! A szolgáltatás végén a kívánt stylinggal dobjuk fel hajad!

Férfi hajvágás: Az arcformádhoz és az egyéniségnek megfelelően alakítom ki frizurád. Figyelembe veszem stílusod! Klasszikus vágás stílust képviselek!

Gyermek hajvágás:  A kicsikről sem feledkezem meg, Őket is szívesen látom 🙂

VÁRLAK SZERETETTEL FODRÁSZ SZÉKEMBEN!